Eerste marshal cursus voor België!

Zaterdag 8 april vind de allereerste marshal cursus plaats in België. BOCRA is hiervoor de samenwerking aangegaan met OCR International, een overkoepelende branche organisatie die de bondswerking mee ondersteunt.
De marshalwerking is voor alle partijen in de sport uitermate belangrijk. Het is de uitgelezen manier om dankzij specifiek opgeleide vrijwilligers de evenementen veilig en de competitie eerlijk te laten verlopen.

We willen alle gepassioneerde OCR-lopers dan ook uitnodigen om eens een kijkje te nemen op de speciaal voorziene Marshal-pagina, waar je meer informatie zal vinden omtrent de werking. Indien je interesse vervolgens is gewekt, verwelkomen we je met alle plezier op 8 april in Stekene. Tot dan!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *