world ocr communicatie

Boodschap van de wereld ocr (FISO)

Het Lokaal Organiserend Comité voor de 2020 OCR Wereldkampioenschappen verzekert de OCR-gemeenschap dat de 2020 Wereldkampioenschappen zullen worden gehouden zoals eerder aangekondigd van 17 tot 20 september in Sotsji, Rusland.

De LOC Sotsji is ervan op de hoogte dat de OCR van de Wereld OCR de situatie met betrekking tot het besluit van het WADA, de beroepsprocedure en eventuele sancties die van invloed kunnen zijn op de mondiale sport, zal blijven volgen.

World OCR en Sochi OCR 2020 zetten zich in voor een “schone” sport en zullen alle noodzakelijke stappen ondernemen om de naleving van het besluit te waarborgen. Wij handhaven de WADA-code en steunen alle onschuldige sporters en organisaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *