Home

Welkom bij BOCRA
Belgian Obstacle Course Racing Association


Als niet-commerciële en onafhankelijke bond voor de obstakel sport in België trachten wij een platform te creëren waar elke partij bij gebaat is.
We willen een meerwaarde bieden voor zowel de sporter, de club als de organisator van evenementen.

Lees gerust onze website door om een idee te krijgen hoe we jou van dienst kunnen zijn. Bij vragen mag je steeds contact met ons opnemen.

Nieuws

Ninja WK & test event FISO WK OCR 2022

Meer informatie over het Ninja WK en test event genaamd Hero race championship te Moskou  Het WK Ninja zal doorgaan op 13/14 & 15 augustus 2021 te Moskou, wens je hier meer details over, neem contact op met Ronny Hofenboom ( Hij zal daar ook aanwezig zijn): ronny.hofenboom@worldobstacle.org  Hier vind je wat meer informatie: https://www.worldobstacle.org/2021-ninja-world-championships/ …

samenstelling BOCRA

Er hebben zich enkele veranderingen voorgedaan. Hierbij willen we jullie een overzicht geven hoe de samenstelling binnen BOCRA is opgebouwd Allereerst willen we Tommy van Acker bedanken voor zijn inzet afgelopen jaren als ondervoorzitter. Tommy heeft besloten een stap terug te zetten binnen BOCRA en is reeds opgevolgd door Ronny Hofenboom die BOCRA verder mee …

Lid worden

 

Waarom lid worden?


Het allerbelangrijkste: verzekering.
BOCRA biedt in samenwerking met haar partners Ethias & Sporta, haar leden één van de meeste complete sportongevallenverzekeringen op de markt aan. Zowel lichamelijke letsels als burgerlijke aansprakelijk is hierbij gedekt. Meer informatie hierover vind je onderaan deze pagina.

Maar BOCRA wil u uiteraard veel meer bieden dan dat. We nemen volop het voortouw in de ontwikkeling van een Belgische competitie met onder andere licentienummers voor atleten.

We trachten contact te leggen met de organisaties van het Europees – en Wereldkampioenschap. Op deze manier trachten we meer organisatoren warm te maken om competitie aan te bieden en in een later stadia ook een kwalificatie wedstrijd te zijn voor de kampioenschappen.

Daarbij hoort uiteraard ook een nationaal team. BOCRA hoopt op termijn België’s beste atleten te kunnen ondersteunen bij deelname aan het EK en WK.

Ook voor de recreatieve sporters willen we een meerwaarde zijn. BOCRA beschikt over de kennis om organisatoren en clubs bij te staan in hun veiligheidsdossier, wat de deelnemer enkel ten goede kan komen. Daarnaast proberen we iedereen op de hoogte te houden over wat er leeft binnen de sport. Een kalender met alle evenementen en een overzicht met trainingslocaties zijn hier maar enkele voorbeelden van.

In de toekomst hopen we via sponsoren korting en andere voordelen te bekomen voor onze leden.

Meer informatie over het lidmaatschap kan je vinden op de daarbij behorende pagina.

inschrijven: vul onderstaand formulier in en stuur terug naar info@belgianocra.be

bocra inschrijvingsformulier 2021