Home

Welkom bij BOCRA
Belgian Obstacle Course Racing Association


Als niet-commerciële en onafhankelijke bond voor de obstakel sport in België trachten wij een platform te creëren waar elke partij bij gebaat is.
We willen een meerwaarde bieden voor zowel de sporter, de club als de organisator van evenementen.

Lees gerust onze website door om een idee te krijgen hoe we jou van dienst kunnen zijn. Bij vragen mag je steeds contact met ons opnemen.

Nieuws

world ocr communicatie

Boodschap van de wereld ocr (FISO) Het Lokaal Organiserend Comité voor de 2020 OCR Wereldkampioenschappen verzekert de OCR-gemeenschap dat de 2020 Wereldkampioenschappen zullen worden gehouden zoals eerder aangekondigd van 17 tot 20 september in Sotsji, Rusland. De LOC Sotsji is ervan op de hoogte dat de OCR van de Wereld OCR de situatie met betrekking …

lidmaatschap 2020

Word lid bij bocra en ga zorgeloos sporten voordelen:  15% korting op kleding en schoenen bij Trakks Sporta verzekering kwalificatiemogelijkheid FISO ocrwc nationale kledij: binnenkort meer Meer voordelen worden verder uitgewerkt Informatie lidmaatschap word bocra lid kom naar onze algemene vergadering op 25 januari (regio brussel), precieze locatie wordt nog in het event meegedeeld

Lid worden

 

Waarom lid worden?


Het allerbelangrijkste: verzekering.
BOCRA biedt in samenwerking met haar partners Ethias & Sporta, haar leden één van de meeste complete sportongevallenverzekeringen op de markt aan. Zowel lichamelijke letsels als burgerlijke aansprakelijk is hierbij gedekt. Meer informatie hierover vind je onderaan deze pagina.

Maar BOCRA wil u uiteraard veel meer bieden dan dat. We nemen volop het voortouw in de ontwikkeling van een Belgische competitie met onder andere licentienummers voor atleten.

We trachten contact te leggen met de organisaties van het Europees – en Wereldkampioenschap. Op deze manier trachten we meer organisatoren warm te maken om competitie aan te bieden en in een later stadia ook een kwalificatie wedstrijd te zijn voor de kampioenschappen.

Daarbij hoort uiteraard ook een nationaal team. BOCRA hoopt op termijn België’s beste atleten te kunnen ondersteunen bij deelname aan het EK en WK.

Ook voor de recreatieve sporters willen we een meerwaarde zijn. BOCRA beschikt over de kennis om organisatoren en clubs bij te staan in hun veiligheidsdossier, wat de deelnemer enkel ten goede kan komen. Daarnaast proberen we iedereen op de hoogte te houden over wat er leeft binnen de sport. Een kalender met alle evenementen en een overzicht met trainingslocaties zijn hier maar enkele voorbeelden van.

In de toekomst hopen we via sponsoren korting en andere voordelen te bekomen voor onze leden.

Meer informatie over het lidmaatschap kan je vinden op de daarbijbehorende pagina.