Home

Welkom bij BOCRA
Belgian Obstacle Course Racing Association


Als niet-commerciële en onafhankelijke bond voor de obstakel sport in België trachten wij een platform te creëren waar elke partij bij gebaat is.
We willen een meerwaarde bieden voor zowel de sporter, de club als de organisator van evenementen.

Lees gerust onze website door om een idee te krijgen hoe we jou van dienst kunnen zijn. Bij vragen mag je steeds contact met ons opnemen.

Nieuws

inschrijvingsformulier 2021

Voor nieuwe leden die zich willen aansluiten bij BOCRA komend jaar hebben we een inschrijvingsformulier voorzien. Hierbij dient onderstaand formulier te worden ingevuld (liefst in word document zelf) en teruggezonden via naar info@belgianocra.be + bijdrage op het bocra rekeningnummer over te maken bocra lidmaatschap 2021   we wensen iedereen fijne feestdagen, een gezond en sportief …

EK 2021

Na het uitstel vanuit de organisatie van het EK naar 10 tot 13 juni 2021, welke door zal gaan op dezelfde locatie, zijn we momenteel in onderhandeling met het reisbureau om hetzelfde hotel te boeken. details: https://www.belgianocra.be/nl/ek-2020/ We trachten voor onze leden alles aan dezelfde voorwaarden te verkrijgen. Voor diegene die een vliegtuigticket hadden aangekocht …

Lid worden

 

Waarom lid worden?


Het allerbelangrijkste: verzekering.
BOCRA biedt in samenwerking met haar partners Ethias & Sporta, haar leden één van de meeste complete sportongevallenverzekeringen op de markt aan. Zowel lichamelijke letsels als burgerlijke aansprakelijk is hierbij gedekt. Meer informatie hierover vind je onderaan deze pagina.

Maar BOCRA wil u uiteraard veel meer bieden dan dat. We nemen volop het voortouw in de ontwikkeling van een Belgische competitie met onder andere licentienummers voor atleten.

We trachten contact te leggen met de organisaties van het Europees – en Wereldkampioenschap. Op deze manier trachten we meer organisatoren warm te maken om competitie aan te bieden en in een later stadia ook een kwalificatie wedstrijd te zijn voor de kampioenschappen.

Daarbij hoort uiteraard ook een nationaal team. BOCRA hoopt op termijn België’s beste atleten te kunnen ondersteunen bij deelname aan het EK en WK.

Ook voor de recreatieve sporters willen we een meerwaarde zijn. BOCRA beschikt over de kennis om organisatoren en clubs bij te staan in hun veiligheidsdossier, wat de deelnemer enkel ten goede kan komen. Daarnaast proberen we iedereen op de hoogte te houden over wat er leeft binnen de sport. Een kalender met alle evenementen en een overzicht met trainingslocaties zijn hier maar enkele voorbeelden van.

In de toekomst hopen we via sponsoren korting en andere voordelen te bekomen voor onze leden.

Meer informatie over het lidmaatschap kan je vinden op de daarbij behorende pagina.

inschrijven: vul onderstaand formulier in en stuur terug naar info@belgianocra.be

bocra inschrijvingsformulier 2021